Cautare

5616 de rezultate pentru "note titularizare 2009 galati chimie" (3.65 secunde)
Cartea soaptelor (Polirom, 2009, 2012, 2017) a primit in octombrie 2016 toate premiile decernate in cadrul Galei Premiului Literar al Europei Centrale ANGELUS:
- Razboiul geofizic, Editura Phobos, 2006, ISBN 973-7683-10-2 - Fenomenul OZN si serviciile secrete, Editura Solaris Print, Bucuresti, 2008, ISBN 9789738885318 - OZN - Anchetatorii au viata scurta, Editura Triumf, Bucuresti, 2008, ISBN 973-7634-29-2 - Statueta blestemata - teorii si cercetari neconventionale, Editura Triumf, Bucuresti, 2008, ISBN 9789737634207 - Cutremurele care vor lovi Romania - teorii si cercetari neconventionale, Editura Triumf, Bucuresti, 2009, ISBN 973-7634-22-1 - Operatia Elster.
Herta Muller, laureata Premiului Nobel pentru literatura in anul 2009, descrie suferintele acestor nevinovati in lagarele de munca sovietice. ... In clasa noastra erau olimpicii Romaniei la matematica si chimie, adica castigatorii titlului.
Am retinut ca preturile au crescut cu 15%, concedierile in sistemul bugetar vor continua, pensiile militarilor vor scadea in continuare, ca medicii pleaca din tara si spitalele se inchid, iar Federatia Sindicatelor Libere din Chimie si Petrochimie organizeaza azi mitinguri de protest, in orasele Brasov, Constanta, Deva, Bacau, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea si Targu Mures.
In ultimii ani ai vietii, TURING a devenit interesat de chimie si a scris o lucrare despre morfogeneza. ... In 2009, premierul britanic de atunci, Gordon Brown, i-a cerut scuze simbolic lui ALAN TURING, pentru modul in care a fost tratat din cauza orientarii sale sexuale.
Rata somajului a urcat la 4,9% in ianuarie 2009, fiind cu 0,5 puncte procentuale mai mare decat cea din luna anterioara, iar numarul total al somerilor inregistrati a crescut cu 41.
Nicolai a mai fost acuzata, potrivit unei note din aceeasi mapa profesionala, ca a incalcat legea in 1991, reprezentand un cetatean strain intr-un proces de infiere a unui copil din Bucuresti, desi era procuror la Oltenita.
Continutul unor discutii ale deputatului PSD Georgian Pop cu reprezentanti ai ambasadei SUA, in care se vorbeste, intre altele, de persoane "proaste si lacome" din partid care ar fi sperat sa obtina acces la pozitii guvernamentale sau de "Presidential Paramour" (Concubina Prezidentiala), este relevat de note ale ambasadei.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Avea note proaste la scoala, era permanent suparat, nemultumit, nefericit. ... in cadrul proiectului Centrul Stelutelor - centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc”, finantat prin granturile SEE 2009 â€" 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.
Tinand cont de faptul ca economia este, la ora actuala, afectata de criza si ca pe canalele aflate in administrarea Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanta se transporta marfuri, se asteapta ca in cursul anului 2009 traficul pe aceste artere navigabile sa scada la 24 milioane tone capacitate sau chiar la mai putin decat aceasta cantitate.
Persoana marcanta a PSD Galati, careia Dumitru Nicolae ii datoreaza practic lansarea in competitia de edil sef al urbei, Ilie Platica-Vidovici considera ca Dumitru Nicolae s-a dovedit a fi un pariu pierdut pentru oras si galateni.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... In judetul Galati au fost delimitate noua colegii de deputat si patru de senator.
Candidatul independent in 2004 la alegerile locale, omul de afaceri Andrei Lisinschi, a devenit cel mai recent membru al organizatiei PD Galati Cu toate ca a mai avut si in urma cu 5 ani o tentativa de aderare la o formatiune politica si dupa ce a candidat independent la functia de edil-sef al municipiului Galati la alegerile din vara trecuta, omul de afaceri Andrei Lisinschi s-a hotarit abia anul acesta, mai exact in cu doua zile in urma, sa se inscrie intr-un partid.
Termoelectrica si grupul ceh CEZ au semnat joi un acord pentru constructia unui grup energetic nou la centrala de la Galati, detinuta de compania romaneasca. ... CEZ a castigat in septembrie o licitatie organizata de Termoelectrica pentru constructia unui grup nou de productie a electricitatii la Galati.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca votul pentru alegerea vicepresedintelui Consiliului Judetean Galati va fi reluat. ... „La Galati s-a inregistrat o grava defectiune din partea colegilor conservatori, la votul pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean.
Presedintele Partidului Conservator Galati, Eugen Durbaca, i-a raspuns omologului sau liberal, Victor Paul Dobre, la afirmatiile facute simbata, intr-o conferinta de presa, referindu-se la o serie de aspecte din politica locala.
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... In primul moment am crezut ca e girofarul de la masina unui echipaj al politiei din Galati, venit in control.
Bariera mea este identica cu cea de la parcarea Hotelului Galati", a declarat Florin Popescu pentru "Monitorul de Galati". ... Din pacate edilul nu mi-a raspuns la solicitare", ne-a mai declarat directorul Serviciului Administrarea Domeniului Public Galati.
Pentru multe persoane aflate in pozitii-cheie in judetul Galati s-a dat drumul la speculatii, asta si pentru ca inainte de 1989 au ocupat fotolii importante. ... Mircea Toader a lasat si o urma de mister in urma afirmatiilor sale sustinind ca vor aparea surprize mari, inclusiv la Galati.
google-analytics.com